Thailand - søndag den 29. februar 2004


Afslapning på Lanta Palace

Tilbage

I dag var der næsten intet på programmet. Morgenmaden blev bestilt under den sædvanlige observeren af, om vi nu alle fik det, som vi havde bestilt. Vi forsøgte at undgå den ene tjener. Han virkede sløv og havde en ligeglad fremtræden. Det var simpelthen galt med hans attitude. Af en eller anden grund fandt han alligevel altid hen til vores bord, så vi var på vagt, for at han skulle kludre i det!

Aha! Første fejl: En tom kop kom på bordet! Den havde vi ikke bestilt og det kunne vi ikke hurtigt nok få ham gjort opmærksom på... Han tog den med retur men var kun lige vendt rundt, for at gå, da vi kom i tanke om, at vi havde bestilt en kande kaffe og at der jo nok fulgte en kop med til sådan en bestilling (selv om kaffen ikke var kommet endnu). Så essensen af det hele var, at når der var kludder i bestillingerne, så skulle vi lige væbne os med tålmodighed. Det var lektion nr. 1. Lektion nr. 2 var, at vi ikke skulle begynde at undskylde, at vi havde fejlet. Det rakte hans ordforråd slet ikke til og så gik der bare koks i det og han troede måske, at vi var igang med at bestille mere!

Formiddagen gik ved og i poolen og frokosten blev indtaget i et par hold. Marie fik fransk baquettes til frokost og vi fik dermed bevis for, at de skam godt kunne lave godt brød på Ko Lanta. Det skulle dog siges, at det toastbrød, der blev serveret til morgenmaden også var over gennemsnittet!

Eftermiddagen gik mest i hytterne bl.a. med at få pakket kufferter mens middagsheden var værst. I vores hytte var der kommet gang i højtlæsningen af Harry Potter.

Torben og jeg havde en aftale om massage fra 18 - 19. Planen var, at vi ville ligge i de små "massagehytter" og få massage, mens solen gik ned. Men vi kom til at vende den forkerte vej og kunne ikke se solnedgangen. Så kunne vi til gengæld se mere til et par søde massagepiger! Jeg fik thaimassage og Torben fodmassage. Det var udmærket.

Til aftensmaden havde jeg forelsket mig i de store king prawns fra restaurantens fiskebåd. Jeg ville dog gerne undgå at skulle kæmpe med rejeben og skaller, så jeg bad dem lave rejerne friturestegte med dej omkring. I øvrigt samme ret, som vi havde lavet på vores thai cooking class tidligere på turen. De smagte fint men man havde en følelse af, at retten ikke ydede de flotte store rejer fuld retfærdighed. Ellers var den sidste middag på restaurant Lanta Palace som de andre. Der blev byttet retter og smagt ved hinanden i et væk. Nej - eneste nye indslag var, at Marie fik den ide, at vi skulle have thai whisky og soda til maden istedet for den sædvanlige øl. Så vi drak 2 flasker whisky til maden - halvflasker (35 cl.) forstås! Det betød ikke, at vi var hønefulde men blot i godt humør efter middagen. Til gengæld var vi ikke så fyldte i maverne, som hvis vi havde drukket øl, blev vi enige om...

Efter en god middag - restauranten på Lanta Palace er absolut anbefalelsesværdig - gik vi tilbage til fars og mors bungalow, for at slutte dagen af med en rigtig skotsk whisky og en kold øl - og så i seng (vistnok ved 22-tiden).

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20